SHMIL søker etter ingeniør

Stilling2

SHMIL IKS er et interkommunalt avfallsselskap som eies av 11 Helgelandskommuner. Vår visjon er; Sammen gir vi avfall og slam verdi. Selskapet har som formål å drive innsamling, transport, behandling og omsetning av avfall i eierkommunene. Selskapets verdier er å være imøtekommende, fremtidsrettet, miljøbevisst og nær.

 

Ingeniør

For å styrke selskapets tekniske utvikling, søker vi etter en ingeniør i et vikariat, med mulighet for fast ansettelse.  Vi ønsker oss en engasjert kollega til en spennende og utfordrende jobb, i en bransje med sterk utvikling og vekst. Sirkulær økonomi og materialgjenvinning er i sterkt fokus.

 

Som vår ingeniør vil du få mulighet til å ta initiativ til, samt lede ulike interne og eksterne utviklingsprosjekter. Du vil få jobbe med forbedrings- og systematiseringsarbeid på tvers av organisasjonen, utarbeide analyser og kalkyler, samt være med å drive oss videre i den teknologiske utviklingen. Biogass, robotisering og automatisering, logistikk, samt tekniske og økonomiske beregninger er noen av arbeidsfeltene. Stillingen vil ha ansvar for rapportering til myndigheter.

 

Arbeids- og oppmøtested er Åremma i Vefsn kommune, men det må påregnes noe reising i forbindelse med prosjektene.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ingeniørutdanning, minimum bachelor.
  • Interesse for i IT-system, ny teknologi og hvordan denne kan brukes smartere.
  • Systematisk, løsningsorientert og god til å bygge relasjoner.

 

Stillingen rapporterer til SHMIL’s Forretningsutvikler. Spørsmål om stillingen kan rettes til Heidi Eidet Eggen på mobil 99421324 eller Håkon Johansen 95722990.

 

Søknad og CV sendes: heidi@shmil.no
Søknadsfrist: tors 5.juli 2018