Tømmeruter 2020

Det blir ingen endring på renovasjonsrutene fr 2019 til 2020. Det vil si at alle får samme tømmedag som tidligere. Har du f. eks hatt tømming på tirsdager i lik uke i 2019, vil du fortsette med tirsdag i lik uke også i 2020. SHMIL sender ikke lenger ut trykt tømmekalender i posten, men du kan finne din tømmedag på to måter:

1. Søk opp din eiendomsadresse.

På lenken under kan du skrive inn adressen din i feltet og søke opp din eiendom. Du vil da få fram din egen tømmekalender der eventuelle innkjøringer allerede er lagt inn. Det kan ofte være lurt å legge inn bare starten av adressen for deretter å søke opp riktig adresse. Husk å sjekke at det blir riktig kommune da noen gatenavn finnes i flere kommuner.

http://shmil.no/praktisk-info/tommekalender/beskrivelse-av-tommeruter/

2. Last ned SHMIL-appen.

Dersom du laster ned SHMIL-appen kan du søke opp din eiendom og få varsel i forkant av tømming. Vi har dessverre hatt en del problemer med at Appen har sluttet å varsle etter en stund i bruk og vi jobber med leverandøren av Appen for å forbedre dette. På lenken under finner du bruksanvisning og lenker for nedlastning av app.

https://shmil.no/praktisk-info/tommekalender/

3. Beskrivelse av tømmeruter per kommune.

På lenken under kommer du til en side der ale kommunene er listet opp. Ved å klikke på din kommune får du en beskrivelse av tømmerutene. Vi har foreløpig ikke fått lagt inn en oversikt overinnkjøringene i 2020, men dette blir lagt inn etter hvert. Klarer du likevel ikke å finne din tømmedag, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

http://shmil.no/praktisk-info/tommekalender/beskrivelse-av-tommeruter/