SHMIL søker prosjektleder

Er du opptatt av miljø og fremtidens ressurser? Er du opptatt av utvikling og teknologi? SHMIL og resten av avfallsbransjen står foran store oppgaver for å nå Norge og EU sine mål om økt materialgjenvinning av avfall. Vi er i en bransje med sterk utvikling og vekst.
Siden en av våre medarbeidere skal ut i permisjon, søker vi etter en engasjert kollega til en spennende og utfordrende jobb. Sirkulær økonomi, innovasjon, digitalisering, automasjon og logistikk-optimalisering er noen av våre fokusområder. Til vår Utviklingsavdeling søker vi derfor en prosjektleder til 1 års engasjement. Dersom du er den rette, kan det være stor mulighet for fast ansettelse.

Arbeidsoppgaver
Vi søker etter en prosjektleder som kan hjelpe oss med fremdrift i prosjekter og videre utvikling av vår organisasjon. Vår nye medarbeider vil i hovedsak jobbe i team, og rapporterer til leder i Utviklingsavdelingen. Prosjektleder må derfor ha kompetanse som supplerer øvrig kompetanse i avdelingen / internt.
Arbeidsomfang og prosjekt vil kunne tilpasses den rette kandidaten. Aktuelle prosjekt er f.eks. ruteoptimering, digitalisering og systematisering av data, analyser av driftsprosesser, klimaregnskap, utnyttelse av areal på våre anlegg / fremtidens gjenvinningsstasjon, robotsortering og automatisering. Evne til nettverksbygging og god samhandling med personer internt, lokalt og nasjonalt er vesentlig for stillingen.

Kvalifikasjoner
Vi ønsker deg som blant annet har kvalifikasjoner eller erfaring med:
– Prosjektledelse
– Logistikk
– Økonomiske beregninger og prosessanalyser
– Digitalisering, automatisering

Personlige egenskaper
– Engasjert, løsningsorientert, nysgjerrig
– Analytisk, strukturert og ryddig
– God IT-kompetanse og evne til å sette seg inn i ulike datasystem
– Gode kommunikasjons- og presentasjonsevner
– God på nettverksbygging og en god lagspiller

Personlig egnethet er svært viktig for oss og vil bli betydelig vektlagt.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsvilkår.
Spørsmål om stillingen kan rettes til Heidi Eidet Eggen på mobil 99421324.

Søknad og CV sendes: heidi@shmil.no
Søknadsfrist: 23.04.21