SHMIL deler ut blank sekk til julepapir

SHMIL deler  i løpet av desember ut en blank sekk på dunken til våre kunder. Denne sekken er ment å bruke til julegavepapir slik at dette ikke legges i papirsekken. Glanset gavepapir kan nemlig ikke gjenvinnes, og blir sendt sammen med restavfallet til forbrenning. Tidligere var julesekken rød, men siden det er mange som ikke har bruk for denne sekken har vi valgt å dele ut blanke sekker slik at de som ikke trenger den til julepapir kan bruke den til annet avfall neste gang man skal på gjenvinningsstasjonen.

Det vil ikke bli innsamling av julepapirsekken. Den må leveres på gjenvinningsstasjonen.

Har du ikke mulighet til å dra på gjenvinningsstasjonen for å levere sekken, kan du også legge julepapir i vanlige handleposer og legge dette i dunken din som restavfall.